The Human Factor

Datum: 4 juni 2019
Tijd: Van 12:00 tot 18:00
Locatie: Databankweg 12, Amersfoort

Het belang van de menselijke factor op onze economie is enorm. Waar voorheen de focus binnen de economie lag op productie en efficiëntie, zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot een kenniseconomie, volledig ondersteund door alle nieuwe technieken die worden ontworpen vanuit human centered design. Wij als menselijke kracht bepalen de snelheid, effectiviteit, bestendigheid, duurzaamheid en baanbreedte van het economisch en maatschappelijk proces. We managen talenten in plaats van mensen en we experimenteren met nieuw leiderschap.

Toch lijkt deze verschuiving ook een keerzijde te bevatten. Er wordt meer en meer van ons verwacht als mens en (technologische) ontwikkelingen gaan soms sneller dan we eraan kunnen adapteren. Steeds meer studenten raken tijdens de studie al burn-out, en komen in een werkveld terecht waarin oude en nieuwe normen elkaar te lijken tegenspreken. Op de werkvloer werken jonge en oude generaties langs elkaar heen door uiteenlopende werelden en verwachtingen.

Tijdens het event The Human Factor gaan we hier dieper op in. Op dit event worden de vier pijlers van The Human Factor belicht: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Inspirationeel. Deze pijlers dienen in balans te zijn voor evenwichtige en gelukkige organisaties.

Sprekers

Het belooft een inspirerende middag te worden waarbij je je kunt laten inspireren door diverse sprekers. De volgende twee experts kunnen we vast bevestigen. Houd de site in de gaten voor de bekendmaking van meerdere sprekers!

Loekie Cornelissen: Inspirationeel en Mentaal
Onder de pijlers Inspirationeel en Mentaal leert ze ons deze dag over het belang van persoonlijk leiderschap. Ze is al ruim 20 jaar trainer, (team)coach en procesbegeleider, is eigenaar van Loekan en is een expert op het gebied van gedragsverandering en persoonlijk leiderschap.
Roger Ooms: Fysiek en Emotioneel
Onder de pijlers Fysiek en Emotioneel gaat hij is op healing environments. Hij is eigenaar van Oomsarchitecten en heeft de missie om Circulaire architectuur te verbinden met Healing Environment. Daarbij gaat het om veel meer dan een praktisch ontwerp en wordt gekeken naar het fysieke en mentale welzijn van gebruikers

Verzeker jezelf van een plekje en schrijf je vast in voor The Human Factor!

Datum: 4 juni 2019
Tijd: Van 12:00 tot 18:00
Locatie: Databankweg 12, Amersfoort
Prijs: € 345,- ex. BTW

Naam
Achternaam
Bedrijf
Functie
Email
Telefoon
Kortingscode
Betaalwijze

Wil je iemand meenemen?

Naam
Achternaam
E-mailadres
Functie

Nog iemand meenemen

Ik wil graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws

SenseWorld, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@senseworld.com, Telefoon: +31 33 462 65 81
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2019 Alle rechten voorbehouden